Huisparfum Lampe Berger, meer dan 100 jaar geschiedenis

 

Lampe Berger

Om het belangrijkste probleem in de ziekenhuizen aan te pakken, de steriliteit, vond Maurice berger in 1898 het diffusiesysteem met katalyse uit. Deze revolutionaire technologie, die de atmosfeer van afgesloten ruimten zuiverde, gaf hem het lumineuze idee om er parfum aan toe te voegen. Al gauw werd Lampe Berger in privéwoningen gebruikt waardoor het bedrijf Lampe Berger bestond.

Lampe Berger vernietigt alle geuren (na het  koken, tabaksrook, huisdieren, purgeren ), zuivert de lucht én verspreidt een heerlijk parfum.

Een unieke technologie

Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen ander  systeem. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren. De parfumering gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.

Lampe Berger houdt zich eraan om alleen perfect beheerste en gecontroleerde stoffen in de lucht te verspreiden, geen rookverspreiding, geen BTEX.

De verschillende parfums van hoge kwaliteit worden gecreëerd in Frankrijk. Klik hier om het product in werking te zien.

Meng de verschillende parfums niet tenzij met Neutre Essentiel dat gebruikt wordt om de huidige geur te neutraliseren of om de wiek te spoelen indien u overstapt naar een ander parfum.

Alleen bij gebruik van de originele brander en de heerlijke geuren “ Parfum de Maison”garandeert Lampe Berger een  100% werking, kwaliteit en veiligheid.

Elk ander product kan de brander beschadigen en de lamp onveilig maken, voeg daarom ook geen etherische oliën of andere parfums toe!

Neem gerust een kijkje in de catalogus online om de verschillende geuren te zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES